Etusivu
Trollbergintie 10 / Oikotie 4
10600 Tammisaari
040 5267 730
salla@sportten.fi

Lajit

Balletone

Balletone on ammattitanssijoiden kehittämä harjoitusmuoto, joka sopii kaikille peruskuntoilijasta aktiiviliikkujaan. Balletone on ainutlaatuinen yhdistelmä voima-, liikkuvuuus- ja koordinaatioharjoittelua sekä balettia, pilatesta ja venyttelyä. Se parantaa koordinaatiota ja opettaa löytämään ja käyttämään kehon syviä lihaksia. Liikkeet ovat nivelystävällisiä ja näin ollen laji sopii jokaiselle! Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse!

BodyAttack

BodyAttack on sporttinen aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Energiset ohjaajat ja vauhdikas musiikki motivoivat osallistujia yltämään tavoitteisiinsa -viikonlopputreenaajasta hard-core atleetiksi!
BodyAttack sopii kaikille, joilla on kohtuullinen kunto. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joten sinulla ei tarvitse olla erityisen hyvä koordinaatiokyky. Kuluttaa paljon kaloreita ja kiinteyttää ja muokkaa kehoa! BodyAttack- jättää huikean tunteen!
Katso video »  

BodyBalance

BodyBalance on joogaan ja pilatekseen pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa lihaksia ja lisää liikkuvuutta mikä näkyy muun muassa ryhdin ja tasapainon paranemisena. Vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia sekä vähentää lihaskireyksiä ja stressiä! Tunnilla ollaan paljain jaloin.
Katso video »

BodyCombat

BodyCombat on laji, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa voit toteuttaa unelmasi kamppailulajien hallitsemisesta-ja kaiken lisäksi se on hauskaa! Haasta kuviteltu vastustajasi inspiroivan musiikin säestyksellä ja eri kamppailulajien ( karate, taekwondo, kung fu, kickboxing, muay thai, thai chi ) tehokkaita tekniikoita käyttäen. Vahvistaa sydäntä ja keuhkoja sekä kehoasi ja itseluottamustasi. Kuka sinä olet? Laura Croft vai Bruce Lee?
Katso video »

BodyPump

BodyPump on haastavaa lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Tunti sopii sekä naisille että miehille, eli kaikille niille, jotka haluavat tehdä tunnissa koko kehon treenin. Koska BodyPump on yksinkertaista , pääset helposti alkuun. Tunnin tehokkuus taas takaa sen, että huomaa tulokset nopeasti. Lihakset vahvistuvat ja luusto ( ehkäisee osteoporoosia ). Keho on energisempi hyvän treenin jälkeen!
Katso video »

BodyStep

BodyStepissä askelletaan laudalle, jonka korkeutta voidaan nostaa ja laskea. Säännöllinen treenaaminen tunneilla parantaa aerobista kuntoa, koordinaatiokykyä, vahvistaa ylävartalon ja ennen kaikkea jalkojen lihaksia. Kulutat paljon kaloreita ja hengitys- ja verenkiertoelimistön toiminta paranee. Olosi on energisempi ja jaksat paremmin!
Katso video »

Fat Away

Fat Away-tunnilla lämmitellään aluksi helpoilla askelluksilla ja lihaskunto-osuuksilla käytetään käsipainoja ja joskus kuminauhoja. Koko vartaloa vahvistavia liikkeitä, kiinteyttäen ja muokaten kehoa. Fat Away sopii jokaiselle. Tunnilla soivat niin vanhat hitit kuin nykyajan uusimmatkin soundit. Tule ja nauti – hymyillen jaksat paremmin!

Fatburning

Fatburning tunnilla hikoillaan menevän musiikin tahdissa ja kiinteytetään koko kehoa, käyttäen välillä myös erilaisia välineitä mm. kuminauhoja, käsipainoja. Taattua kalorien kulutusta ja hauskaa yhdessäoloa! Tätä tuntia kannattaa kokeilla!

Flexi-Bar

Flexi-Bar muokkaa vartaloa, vahvistaa sidekudosta ja alentaa rasvaprosenttia. Ihanteellista koko kehon harjoittelua- ryhmässä tai yksin. Tehokasta jumppaa selkäkipuja vastaan. Flexi-bar on mm. täydellistä raskauden jälkeistä palautumisharjoittelua! Flexi-Bar tekee ihmeitä kehollesi!

HulaAerobic

HulaAerobic-tunnilla lämmitellään isomman hula-vanteen kanssa. Pyöritellään vannetta käsissä ja jaloissa sekä erityisesti vyötäröllä. Loistavaa keskivartalon treeniä! Lattialiikkeissä käytetään pienempää hula-vannetta. Mukavaa ja hauskaa, kiinteyttävää harjoittelua. HulaAerobicin avulla pudotat painoasi.

Keppijumppa & Rygg /Nacke

Lämmittely suoritetaan jumppakepin kanssa lämmittäen erityisesti selän ja hartioiden lihaksia. Helppoja askeleita ja paljon hyvää hartioille tekeviä liikkeitä! Monipuolista vastapainoa työn jäykistämille lihaksille. Apua myös niska- ja hartiavaivoista kärsiville! Lihaskuntoliikkeillä vahvistetaan hartioita ja selkää.

CoreMage

Alkulämmittelynä vatsaa ja kylkiä muokkaavia liikkeitä. Lopputunti pelkästään vatsa- ja kylkiliikkeitä sekä vähintään yksi selkäliike! Taatusti tehokas tunti keskivartalolle! Wanna have a six pack!

Morgon Fit

Come & wake up! Aamun Fatburning pläjäys! Ei hyppyjä, vaan vartalonhuoltoa ja lihaskuntoa. Tämä puolituntinen tuo piristystä päivääsi! 

Pilates

Pilates on kehonhallintaa, jossa opetetaan Pilates-hengitystekniikkaa ja keskitytään erityisesti syvien lihasten treenaamiseen. Rauhallista, mutta tehokasta jumppaa. Unohda kiireet ja anna aikaa omalle kehollesi. Sopii myös selkäongelmista kärsiville. Paljon keskivartaloa kiinteyttäviä liikkeitä. Pilates tekniikkaa voi hyödyntää myös monessa muussa lajissa. Kannattaa tulla kokeilemaan!

RumpaMage

Menevää musiikkia, paljon tehokkaita lihaskuntoliikkeitä vatsalle ja pyllylle, unohtamatta kuitenkaan muita kehon lihaksia. Hauskaa yhdessäoloa ja taatusti kiinteyttävää jumppaa jokaiselle. Kaikille sopivaa, mukana myös vaihtoehtoliikkeitä. Helppoa ja kivaa!

BodyHarmony

Rauhallisen musiikin tahdissa pitkäkestoisia venytysliikkeitä koko keholle. Kehonhuoltoa ja hyvinvointia. Anna lihaksillesi aikaa voida hyvin! Venyttely poistaa stressiä ja rentouttaa lihaksia.

Fit Fight

Jumppaa nyrkkeillen ja potkien --> kroppa kuntoon hauskalla treenillä! Sopii niin miehille kuin naisillekin. Hikeä, hymyä ja hyvää oloa! Tunnilla käydään myös läpi lyönti- ja potkutekniikoita, sopii siis aloittelijoillekin.

Syke 30

3 x 7 min. sykkeenkohotustreeni. Liikkeet kolmen liikkeen pattereissa. Sinulle, joka haluat kunnolla hikoilla ja treenata kovaa! Helppoa ja tehokasta. Kovan treenin ystäville!

Slide

Luistelua liukkaalla matolla! Tunnilla jumpataan paljon jalkojen lähentäjä- ja loitontajalihaksia. Mukavaa vaihtelua ja innostavaa musiikkia. Saat salilta Slide-maton ja omien jumppatossujen päälle laitettavat Slide-tossut. Sopii myös miehille ja Sinulle, joka haluat jotakin uutta vaihtelua omaan treeniohjelmaasi!

Bosu

Puolikkaanpallon=Bosupallon kanssa jumppa musiikin tahdissa. Lämmittelyä Bosun kanssa askeltaen ja joustaen, lihaskuntoliikkeitä Bosulla ja ilman sekä tasapainoharjoitteita! Tuntuu taatusti jaloissa ja keskivartalossa. Sopii Sinulle, joka haluat myös syvät keskivartalon lihakset mukaan harjoitteluun. Let´s have Fun with Bosu!

Hit 30

Treeniä eri välineillä. #0 minuutin hikitreeni ilman hyppyjä tai vaativia liikesarjoja. Sopii jokaiselle. Tehokasta treeniä &  muokkausta vartalolle!

Sikatreeni

Sinulle, joka luulet olevasi elämäsi kunnnossa ;) Testaa kuntosi kunnon "sikatreenillä"! Älä erehdy luulemaan, että tällä tunnilla olisi hauskaa ;) Huonokuntoiset älköön vaivautuko! Luulot pois heti alkumetreillä. Pakko tulla!!!

Party!

Tanssillinen tunti erilaisia tansseja mixaillen. Niin tuttuja kuin uusiakin tuulia yhdistellen. Sopii kaikille! You can be Travolta, Madonna, Elvis or Michael Jackson! Ole parkettien terävin veitsi...Let´s Party!

Zumba Hip Hop

30 minuutin Hip Hop ja Reggaeton paketti. Kaikille tanssin ystäville. Sopii kaikille. Yo Yo!

Morgon Stretching

Venyttelytunti ja vartalon huoltotunti. Pitkäkestoisia venytyksiä ja rentoutumista. Paluttaa lihakset lepopituuteen. Anna vartalollesi aikaa voida hyvin!

 Zumba

Aerobic-tunti, joka lomailee Kanarian saarilla. Espanjalaista latinomusiikkia tanssien. Ihania rytmejä, salsaa, rumbaa, cumbiaa, merenqueta ym. ym. Lomaile tanssien työpäivän päätteeksi!

Kahvakuula

Lihaskuntotreeni kahvakuulilla. Hauskaa ja helppoa, mutta tehokasta kokovartalotreeniä. Sopii myös hyvin miehille. Ei askelsarjoja. Hartiat ja selkä kuntoon kahavkuulalla!

Seniorijumppa

Mukavaa yhdessäoloa jumpaten ja kuunnellen samalla tuttuja kappaleita. Lihaskuntoa, venytyksiä ja tasapainoharjoitteita. Sopii miehille ja naisille. Jokainen voi tehdä liikkeet oman kuntotasonsa mukaan!

 BodyGym

Kuntosali-circuit kuntosalilaitteilla. Samalla tutustut eri kuntosalilaitteisiin ja opit käyttämään niitä. Vähintään kaksi eri kierrosta eri laitteilla koko vartalo läpi käyden. Lihaskuntotreeni, joka taatusti tuntuu seuraavana aamuna lihaksissa!

Trampobic

Yhden hengen trampoliinilla hyppien ja juosten lämmittelyä ja monipuolisia lihaskuntoliikkeitä. Sopii hikoilun ystäville. Tehokasta ja kivaa kokovartalojumppaa, myös vartalon syville lihaksille. Trampobic tuo hyvää vaihtelua polville ja selälle perusjumpan lisäksi.

Cykling-tunnit

Pyöräilytunnit joko spinning- tai X-Bike-pyörällä. Taattua hikitreeniä ja mahtavaa musaa!! Xtra-tunnilla mukana käsipainot tai kuminauha, Puls-tunnilla sykkeennostojaksot / intervallitunti. Fun kaikille sopiva, myös aloittelijoille.

BodyHits

SuomiPopin ja SvenskaToppenin tahtien innoittama kokovartalotreeni. Kropan muokkausta ja kiinteytystä. Mukana erilaisia välineitä ja kaveritsemppiä. Sopii jokaiselle!

FitnessDance

Eri tanssityylien sekoitustunti, twistiä, rockia, latinorytmejä ym...Samalla voit laulella mukana ja tanssia tähtiin! ;)

Wanna Be

Sinä, joka haluat laihtua ja päästä parempaan kuntoon. Tämä tunti on sinulle. Ruokainfoa ja treeniohjelmaa myös kotioloihin.

BodyFeeling

Mixattu Yogaa, Pilatesta ja Tai Chita. Venyttelyä ja hyvinvointia. Tunnilla treenataan vatsaa, selkää ja käsivarsia. Anna vartalosi voida hyvin. Sopii kaikille. Lopuksi rentoutus.

 

 

 


 

design4you