Hem
Trollbergsvägen 10 / Genvägen 4
10600 Ekenäs
040 5267 730
salla@sportten.fi

Grenar

Balletone

Balletone är en träningsmetod utvecklad av professionella dansare, den passar åt alla från motionär till elitidrottare.

BodyAttack

BodyAttack är sportig och effektiv timme som förbränner ca. 900 kcal.
Se video »

BodyBalance

BodyBalance är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik. Redan första gången du tränar BodyBalance känner du att kroppens stressnivå sänks, och när du börjar lära dig övningarna blir du starkare och smidigare i hela kroppen, samtidigt som du får en bättre hållning och balans. Styrker dina mag- och ryggmuskler. Minskar stress och spänningar. Under själva passet tränar vi barfota.
Se video »

BodyCombat

BodyCombat är en pass med massor av kraft och energi där du kan leva ut dina kampsportsdrömmar och ha kul! Till inspirerande musik och med effektiva tekniker från karate, taekwondo, kung fu, kickboxing, muay thai och tai chi utmanar du dig fantasimotståndare. Förbättrar din hjärt- och lugnkapacitet. BodyCombat gör dig både starkare och stabilare i bålen och du får ett större självförtroende. Vem är du? Laura Croft eller Bruce Lee?
Se video »

BodyPump

BodyPump är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BodyPump är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Förbättrar hållfastheten i skelettet ( motverkar benskörhet ). Ger en känsla av att ha presterat något bra!
Se video »

BodyStep

BodyStep är en modern version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Det är ett enkelt, atletiskt och roligt pass där du använder en höj- och sänkbart bräde och tränar till motiverande musik. Tränar du regelbundet kan du förbättra flåset, bli mer koordinerad och öka din styrka. Förbrukar massvis med kalorier! Förbättrar din hjärt- och lugnkapacitet samt din allmänna hälsa och välmående!
Se video »

Fat Away

På Fat Away-timme värmar vi först upp med lätta stegserier och på muskelträning delen använder vi hantlar och ibland gummiband. Vi förstärker hela kroppen. Fat Away passar åt alla. På timmen spelas så väll gamla hittar som nutidens hits. Kom och njut – med ett leende orkar du bättre!

Fatburning

På Fatburning timme svettas vi till medryckande musik och förstärker hela kroppen. Vi använder också olika redskap bl.a gummibamd, hantlar. Garanterad kalori förbränning och trevlig samvaro. Den här timmen lönar sig att prova!

Flexi-Bar

På Flexi-Bar-timme använder vi inremuskler. Bra för mage och ryggen + axlar.

HulaAerobic

På HulaAerobic-timme uppvärmer vi med stor hulahula-ring. Vi använder ringen med armarna och benen och speciellt med midjan. Utmärkt träning för midjan! Vi använder olika stora ringar. Rolig och trevlig samt formande träning. Med HulaAerobic går du ner i vikt.

Keppijumppa & Rygg /Nacke

Vi uppvärmer oss med käppar ca. 15 min. och sen tränar vi rygg- och nackmuskler med olika redskap. Lätta serier, gör bra åt axlarna och ryggen. Månsidig träning för stela muskler. Lämplig för sådana som lider av rygg- och nackproblem! Vi stärker rygg och axlar.

CoreMage

Vi uppvärmer oss först och sen tränar vi mage och sidorna av kroppen. Bra musik och lätta rörelsena, men efektiva. Passar åt alla, också åt karar!  Wanna have a six pack!

Pilates

Pilates är kropphållningsteknik och vi lär oss andas pilatesandning. Under timme tränar vi inremusklar, mest mage och rygge. Långsamt men effektivt. Lönar sig att komma och prova!

 

RumpaMage

Gympa med bra musik! Efter uppvärmningen tränar man endast mage och rumpa. Passar åt alla ;) Lätt och roligt!

BodyHarmony

Stretching. Vi tänjar hela kroppen under den här timme. Långsamma och effektiva stretchingar. Ge tid åt din kroppen att må bra. Glömm bort stressen och kom och delta avslappning.

Monday Sun

Cykling timme. Bra musik och tränare! Måste komma och prova!

Thursday Fun!

Cykling timme. Kom och svettas med gott humor. Under den här timme får man bättre kondition och bränner massor kalorier ;) Kom och svettas!

Fit Fight

Gympa med sparkningar och boxning. Passar åt alla! Man lär sig också teknik, att hur ska man sparka och slå. Rolig träning!

Syke30

3 x 7 min. pulshöjningsträning. Tre  patterier innehåller tre rörelser. Blir nog svettig ;) Kom och testa din kondition! Åt dig som vill träna hård!

Hit 30

Träning med redskap. 30 minuters svetträning utan hoppningar eller svåra stepserier. Passar åt alla. Effektiv träning!

Slide

Nu ska vi srinna med Slide-mattan! Du får från salen Slide-mattan och Slide-tossorna ( dom sätter vi på egna jumppaskorna ).

Bosu

Gymppa med Bosu-bollen. Uppvärmningen ca. 15 min och styrketräning ca. 20 min. Också balansövningar me Bosu-bollen. Bra gymppa för hela kroppen!

BodyFeeling

Tai Chi, Pilates och Yoga mixat. Stretching och vällmående, tränar också mage, ryggen och armar. Passar åt alla- Låt kroppen må bra. Avslappning till slutet.

 

design4you